Rådgivningstjenester fra A til Å

Les mer om vår virksomhet

Få flere og bedre relasjoner

For at kundene dine skal føle seg sett og ivaretatt er det viktig med en god dialog. Kunder som opplever en god dialog, vil ha et ønske om å bli værende som kunde.

Digitalveiviserne hjelper deg med å få nye og riktige kunder som gir inntektsflyt over tid, og med å få de til å bli værende som kunder.

Hjelp til din markedsstrategi

Hvem er din målgruppe og hvor finnes de? Hvilke relasjoner er mest lønnsomme? Hvordan kommer du i kontakt med dem? Hvordan blir de fulgt opp?

Vi holder oss kontinuerlig oppdatert på hvilke systemer som eksisterer og som er nytt på markedet og hjelper deg til å effektivisere kontakten med kundene dine.

Beholde dine kunder

Det er like viktig for alle bedrifter at kundene blir værende hos deg. Ved å holde dem oppdatert på det som er viktig for dem, vil du beholde dem. Vi hjelper deg å strukturer kundekontakten din slik at du sikrer verdiøkning i selskapet ditt.


Andre tjenester

Vi tipser deg om hvordan du kan bruke internett på en nyttig måte. Ved å lage en digital strategi og hjelpe deg med å ta i bruk de verktøyene som er tilgjengelige og som passer for dine behov, vil du kunne få effektivisert din bedrift. Automatisert oppfølging gjør at dine kunder blir fulgt opp på en god måte, så du kan fokusere på det du er best til.