Samarbeidsbedrifter

Vi har i mer enn 15 år vært medlem av flere ulike bedriftsnettverk i Norge. Det har gitt oss både ny kunnskap, gode leverandører som vi kan stole på, og nye kunder gjennom anbefalinger. 

For ca ett år siden ble vi introduserte for CBN (Creative Business Network), gjennom en anbefaling fra en av våre kontakter, og dette nettverket har gitt oss mye mer enn vi hadde forventet av både kunnskap, referanser gitt til oss og gratis digitale verktøy til bruk i vår virksomhet. 

Du kan delta på møter over hele verden, og de er alle avslappende og gir god energi på en vennlig og hyggelig måte. Deltakerne er seg selv, blir raskt kjent og får dermed nødvendig tillit til hverandre for å jobbe godt sammen. 

Fellesskapet i CBN sikrer virksomheten vår og gjør oss i stand til å utvikle bedriften mer enn vi hadde klart alene. 

Du er hjertelig velkommen til å bli med oss som gjest på et av våre møter

Du kan registrere deg ved å trykke her

#cbnevents #businessattractor #nettverking #automatisering


Digital butikk fra iZiibuy raskt og enkelt 

Gjennom 35 års erfaring med betalingsplattformer, har iZiiBuy utviklet nettbutikker for å gi kunder en enkel og rask handleopplevelse.

iZiiBuy gir deg din egen nettbutikk på 1-2-3, trykk på "Bestill webshop" linken under, fyll inn firma og person informasjon, betal og nettbutikken er åpen. Du lager enkelt ditt eget utseende og legger inn varer.

Ingen krav til forhåndskunnskap!

Lagerstyringsmodulen gjør at du som butikkeier har kontroll over alt salg og lagerbeholdning. Med iZiiBuy har ansatte sin egen inngang til nettbutikken, slik at salget blir registrert på rett person.

Alle ansatte har med seg sin egen digitale butikk, uavhengig av tid og sted. Kundene bruker sin egen smart telefon som betalingsterminal.

Bestill webshop: https://iziibuy.com/register-as-shop?refferal=386