Pakkeløsninger

Markedsstrategi

Strategien er forskjellig fra bedrift til bedrift. Den avhenger av hva som selges og i hvilket marked det skal leveres. Visjonen og misjonen i selskapet står fast, men strategien endrer seg med endringene i det markedet selskapet opererer i. Prosessen for å sette en riktig strategi er imidlertid lik hver gang.

Vi loser deg igjennom denne slik at den passer til produktene og tjenestene du selger, og slik markedet er for ditt selskap. 


Etablering

4900 NOK


Månedspris
1200 NOK
(min. 4 mnd)

Kjøpsprosessen

En bedrift kan ikke klare seg, og langt mindre vokse, uten påfyll av nye kunder. Det er mange måter å komme i kontakt med nye kunder på, men det er ikke alltid at det som ser ut til å være den korteste veien, er den mest effektive måten å få en ny kunde på. Dersom du går rett på uten å ha en plan så kan det koste deg dyrt, både i tidsforbruk og i misforståelser.

Vi setter sammen en tilpasset plan, en salgsstrategi og salgstaktikker som fungerer godt alene, uten dyre annonser eller kostbare verktøy.


Etablering

4900 NOK


Månedspris
1200 NOK
(min. 12 mnd)


Markedsstrategi+

Totalpakke fra første Kundekontakt til og med Gjenkjøp 

Enda mer lønnsomt enn å få inn nye kunder er det å beholde de eksisterende kundene. Det er lett å glemme dem og ikke sørge for at de blir med på videreutviklingen av dine produkter og tjenester. 

Det er lett å ta en etablerte kunder for gitt og glemme å følge opp forholdet du har opparbeidet dem. 

Undersøkelser i Norge (fra boken "Informasjonshavet" Truls Berg og Inger-Mette Gustavsen), viser at det koster 4-6 ganger mer å skaffe en ny kunde enn å beholde de etablerte. Gjennomsnittsvirksomheten mister 15 - 35 % av kundene sine årlig.

Kunsten er å bruke minst mulig kapital på markedsføring og salg, og mest mulig krefter på utvikling og fokus på eksisterende kunder. Da renner ikke investeringene du har brukt på å skaffe nye kunder ut i sanden. 

Med denne pakken hjelper vi deg og bedriften din med hele prosessen fra første kundekontakt, gjennom kjøpsprosessen, til signering av kontrakt og oppfølging etterpå, slik at kunden opplever verdi, forblir kunde og kanskje anbefaler deg til andre. 

Denne pakken inkluderer med andre ord markedsstrategi, kjøpsprosessen pluss din oppfølgingsstrategiEtablering 7500 NOK
 

Månedspris 
2400 NOK 

(min.12 mnd)