Hvem er vi?

 

 

Fra der du er til dit du vil

 

 

«En veiviser: En person (eller annet levende vesen) som viser vei for noen som ikke er stedkjent (ved å peke den ut eller ved selv å følge med.» (Det norske akademis ordbok.)

 

 

Digitalveiviserne består av to engasjerte og ivrige karer som har vært i digitaljungelen i årevis. Geir og Morten traff hverandre gjennom felles nettverk og fant fort ut at de hadde like interesser og mål. Sammen skapte de Digitalveiviserne som skal være en personlig hjelp til å vise vei i fra der kunden er til dit de vil.

  

 

Nøytral rådgiver

 

Med Morten og Geir på lag vil du få en nøytral rådgiver som kan være med deg når du skal finne og velge hvilke systemer som kan passe i din bedrift. Med sine erfaringer, kunnskap og nettverk har de en unik kjennskap til bransjen og kan på en nøytral måte rådgi deg hvilken vei du skal ta.

 

 

Offpist, kulekjøring og trampolinesalto

 

Morten Kaspar Gudmundseth liker både en og utfordringer samtidig som han liker og utfordre andre til å gå nye veier. Etter over 20 år som businesscoach og trampolinecoach og

 ønsker han nå å hjelpe andre til å gjøre bedre og tilpassede valg.

 

Innkjøpskompetanse og oppfølgingsspesialist

 

Geir har 30 års erfaring fra telekom, salg og kundeservice, og har en unik evne til å få kunden til å føle seg ivaretatt og sett. Med Geirs erfaring og kompetanse innen innkjøp av systemer og programmer vil du føle deg i trygge hender hele veien.

 

Du skal slippe å jage kunder

 

I Digitalviserne er vi opptatt av å ikke slippe taket når kunden har funnet hvilket system de ønsker å bruke i sin bedrift. Vi ønsker å være med på reisen videre og veilede, hjelpe og rådgi. Slik vil du kunne bruke tiden på det du er god på.

 

Kartleggingsssamtale

 

For å bli kjent med kunden og avdekke deres behov, tilbyr vi en 45 minutters avdekkingssamtale. Her får vi på en fin måte kartlagt kundens behov. Det hender også det blir noen aha-opplevelser på denne reisen som kan gjøre at målet endrer seg eller spisser seg.

Ta kontakt med oss for en gratis kartleggingssamtale.

Geir Bodin

Med mer enn 30 års erfaring fra telekom, salg og kundeservice, har Geir opparbeidet seg en unik innsikt i hva som skal til for å tilby den service som kreves for at potensielle og eksisterende kunder skal føle seg godt ivaretatt.
Oppfølging- Oppfølging - Oppfølging er Geirs viktigste mantra

Morten Kaspar Gudmundseth

I over 20 år har Morten arbeidet med internett relaterte virksomheter. Han er svært opptatt av at det er kundenes behov som skal være i førersetet når løsninger skal skapes. Morten har omfattende erfaring fra store konsulentselskaper og har i flere år drevet egen virksomhet med internett og businesscoaching

 

 

Digitalveiviserne AS

Nordtvedtveien 32

0952 Oslo

Tlf.: 21 41 55 20

 

 

Digtitalveivisernes sider inneholder affiliate-linker.
Dette betyr at vi i noen tilfeller får betalt en provisjon fra våre samarbeidspartnere dersom noen kjøper et produkt eller tjeneste vi anbefaler.

Dette påvirker på ingen måte kostnaden eller opplevelsen for deg som kunde, men vi har plikt til å opplyse om det.

© Copyright  Digitalveiviserne AS. All Rights Reserved.