Vi hjelper salgs- og markedssjefer å fylle ordreboka!

"Kontinuerlig påfyll av nye riktige kunder er livsnerven til en sunn virksomhet!"

Hvem er Digitalveiviserne?

 

I Digitalveiviserne er vi glødende opptatt av å hjelpe bedrifter å skape lønnsom forretning gjennom å forstå og utnytte muligheter som leder til flere leads, mer effektiv kundedialog og økt salg.

 

Vi lever i en verden med utallige muligheter og en jungel av systemer. Det kan være vanskelig å vite hvilke systemer som passer for deg og din bedrift. Digitalveiviserne hjelper deg med å finne det systemet og de oppskriftene du trenger for å serve dine kunder best mulig uansett bransje.

 

 

Lønnsomme relasjoner.

 

Hvem er din målgruppe og hvor finnes de? Hvilke relasjoner er mest lønnsomme? Hvordan kommer du i kontakt med dem? Hvordan blir de fulgt opp?

Vi holder oss kontinuerlig oppdatert på hvilke systemer og mediekanaler som eksisterer og som er nye på markedet, og hjelper deg til å effektivisere kontakten med kundene dine.

 

 

God dialog er viktig for å få lojale kunder.

 

For at kundene dine skal føle seg sett og ivaretatt er det viktig med en god dialog. Kunder som opplever en god dialog, vil ha et ønske om å bli værende som kunde.

Digitalveiviserne hjelper din bedrift med å få nye og riktige kunder som gir inntektsflyt over tid, og med å få de til å kjøpe igjen og igjen.

Vi tipser deg om hvordan du kan bruke internett på en nyttig måte. Ved å lage en digital strategi og hjelpe deg med å ta i bruk de verktøyene som er tilgjengelige og som passer for dine behov, vil du kunne få effektivisert din bedrift. Automatisert oppfølging gjør at dine kunder blir fulgt opp på en god måte, så du kan fokusere på det du er best til.

 

 

Hvordan følger vi opp deg?

 

Det er like viktig for oss at du blir værende som vår kunde, som at dine kunder blir værende hos deg. Ved å holde oss oppdatert på nyheter, holde webinarer og kurs for deg, vil vi sørge for at du alltid er informert om hva som er best akkurat nå. Slik vil du føle deg ivaretatt.   

 

 

Fra der du er til dit du vil

 

 

«En veiviser: En person (eller annet levende vesen) som viser vei for noen som ikke er stedkjent (ved å peke den ut eller ved selv å følge med.» (Det norske akademis ordbok.)

 

 

Digitalveiviserne består av to engasjerte og ivrige karer som har vært i digitaljungelen i årevis. Geir og Morten traff hverandre gjennom felles nettverk og fant fort ut at de hadde like interesser og mål. Sammen skapte de Digitalveiviserne som skal være en personlig hjelp til å vise vei i fra der kunden er til dit de vil.

 

 Våre 10 steg til din automatiserte salgsprosess - gratis videokurs

 

Trenger du flere møter med potensielle kunder?​ Er det vanskelig å komme igjennom på telefonen og faktisk "close" salget? Ønsker du å velge de kundene du selv vil jobbe med?

 

Digitalveiviserne AS

Nordtvedtveien 32

0952 Oslo

Tlf.: 21 41 55 20

Digtitalveivisernes sider inneholder affiliate-linker.
Dette betyr at vi i noen tilfeller får betalt en provisjon fra våre samarbeidspartnere dersom noen kjøper et produkt eller tjeneste vi anbefaler.

Dette påvirker på ingen måte kostnaden eller opplevelsen for deg som kunde, men vi har plikt til å opplyse om det.

© Copyright  Digitalveiviserne AS. All Rights Reserved.