Bookingkoden

En salgsmetode fri for hindringer

Salgstjenester fra førstekontakt til gjenkjøp

Lønnsomme relasjoner

For at kundene dine skal føle seg sett og ivaretatt er det viktig med en god dialog. Kunder som opplever en god dialog, vil ha et ønske om å bli værende som kunde.

Digitalveiviserne hjelper deg med å få nye og riktige kunder som gir inntektsflyt over tid, og med å få de til å bli værende som kunder.


Markedsstrategi

Hvem er din målgruppe og hvor finnes de? Hvilke relasjoner er mest lønnsomme? Hvordan kommer du i kontakt med dem? Hvordan blir de fulgt opp?

Vi holder oss kontinuerlig oppdatert på hvilke systemer som eksisterer og som er nytt på markedet og hjelper deg til å effektivisere kontakten med kundene dine.

Hvordan følger vi opp deg? 

Det er like viktig for oss at du blir værende som vår kunde, som at dine kunder blir værende hos deg. Ved å holde oss oppdatert på nyheter, holde webinarer og kurs for deg, vil vi sørge for at du alltid er informert om hva som er best akkurat nå. Slik vil du føle deg ivaretatt.   

Kundeanbefalinger

Les hva våre kunder sier om oss

Øyvind Belsten

Daglig leder / we4you AS

"Jeg har kjent Geir siden vi startet opp we4you i 2003. Han har i denne tiden hentet inn kunder som har vært helt avgjørende for vår eksistens og vekst i sentralbordtjeneste. Det har gitt oss et løft og en trygg og god arbeidsplass for flere ansatte."

Leiv Kristian Steig

 Kreativ leder/ OWUP

"Gjennom Digitalveivisernes metode, har vi blitt langt mer bevisste på hvordan vi kan skaffe oss flere og riktigere kunder med langt mindre innsats enn før.

Hittil har dette gitt oss en økning på 25% på 3 måneder, samtidig som vi har mer tid til å fokusere på det vi liker aller best, som er å levere verdi for våre kunder."

Ta din bedrift til et høyere nivå